2018'in En İyi 15 Link kısaltma siteleri

Pek çoğumuz, çevrimiçi para kazanmanın zor olduğu kanaatindeyiz. Ancak, çevrimiçi para kazanmanın kolay bir yolu olduğunu bilmek mutluluk duyar. URL Kısaltma Hizmeti veya Web Sitesi'ni kullanarak, çeşitli web sitelerinden gelen uzun URL'leri kısaltarak çevrimiçi para kazanabilirsiniz.
 En iyi bölüm, herhangi bir teknik beceriye sahip olmanıza gerek olmamasıdır. Ayrıca, herhangi bir blog veya web sitesi olması zorunlu değildir. Ancak, eğer varsa, sizin için bir bonus olacaktır. Kısaltılmış URL'ler blogunuzda veya web sitenizde yayınlanabilir. Ayrıca kısaltılmış URL'leri forumlarda ve Facebook, Twitter, Google+ veya herhangi bir yerde sosyal ağ platformlarında da yayınlayabilirsiniz.

Bir ziyaretçi kısaltılmış URL’nize ne zaman tıkladığında, bazı paraları URL Kısaltma Hesabı’na yatırılır. Yani, her tıklamadan gelir potansiyeli var. Bu online para kazanmanın en basit yöntemlerinden biridir .

2018'in En İyi 15 Link Kısaltıcısı
1. Ouo.io
Ouo.io en hızlı büyüyen URL Kısaltma Hizmeti biridir. Güzel alan adı, diğer URL Shortener Hizmetlerinden daha fazla tıklama oluşturmaya yardımcı olur ve kısaltılmış bağlantınızdan daha fazla para kazanmak için iyi bir fırsat elde edersiniz. Ouo.io, çeşitli gelişmiş özelliklerin yanı sıra kişiselleştirme seçenekleri ile birlikte gelir.
Ouo.io ile 1000 görüntü başına 8 $ 'a kadar kazanabilirsiniz. Aynı IP veya kişiden birden çok görünüm sayar. Ouo.io ile URL Kısaltıcı Hizmetini kullanarak para kazanmak için kolay hale gelir . Minimum ödeme 5 $ 'dır. Kazançlarınız, ayın 1'inde veya 15'inde otomatik olarak PayPal veya Payoneer hesabınıza yatırılır.

2. Linkshrink
Linkshrink Link Kısaltıcı Hizmeti, internete girdiğiniz bağlantılardan para kazanma fırsatı sunar. Linkshrink en güvenilir URL Kısaltma Hizmeti olarak geliyor. Kısaltılmış bağlantılarınızın performansını kolayca takip edebilmeniz için gelişmiş bir raporlama sistemi sunar. Uzun URL'nizi kısaltmak için Linkshrink'i kullanabilirsiniz. Linkshrink ile, 1000 görüntüleme başına 3 ila 10 $ arasında kazanabilirsiniz.
Linkshrink birçok özelleştirme seçeneği sunar. Örneğin, bağlantı tıklamalarınızı ve reklamı görüntülemelerinizi artırmak için URL'yi değiştirebilir veya normal "Bu Reklamı Atla" mesajından başka özel bir mesajınız olabilir. Linkshrink ayrıca tavsiyeleriniz için 25 dolarlık bir komisyon sunuyor. Linkshrink ile minimum ödeme 5 $ 'dır. PayPal, Payza veya Bitcoin üzerinden size ödeme yapar.

3. AdYou.me
AdYou.me bir başka çok popüler URL Kısaltma Hizmeti. AdYou.me kullanarak, 1000 görüntüleme başına 2 ile 5 dolar arasında bir yerden kazanabilirsiniz. Kısaltılmış bağlantılarınızı tıklayıp görüntülediğinde para kazanmanızı sağlar. Ayrıca, yönlendirdiğiniz kullanıcıdan% 20 kazanabileceğiniz bir başvuru programı da çalıştırır. Minimum ödeme 5 $ 'dır.
Ancak, PayPal, Payoneer, Banka Havalesi, WebMoney, Payza ve Skrill'i içeren size para göndermek için birçok ödeme seçeneği sunar. AdYou.me adresinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve bağlantıları paylaşarak kolayca para kazanabilirsiniz.

4. Shorte.st
Shorte.st başka bir çok popüler ve en güvenilir URL Kısaltma Şirketi. Shorte.st, paylaştığınız bağlantılardan para kazanarak para kazanmak için birçok yaratıcı seçenek sunan, kullanıcı dostu bir URL Shortener Hizmeti olarak gelir. Shorte.st, kısaltılmış bağlantılarını tanıtmak için 1000 görüntüleme başına 5 ile 15 dolar arasında bir kazanç elde etmenizi sağlar.
WordPress Blogcular için Shorte.st, kazancınızı artırmak için size yardımcı olacak WordPress Eklentisini getiriyor. Shorte.st, 5 ABD doları tutarında düşük bir minimum ödeme tutarına sahiptir.
Ödeme, her ayın 10'unda otomatik olarak kredilendirilir. Ödeme yöntemleri PayPal, Payoneer ve WebMoney'yi içerir. Ayrıca, bir ömür boyu başvurularda% 20 komisyon alabileceğiniz bir referans kazanma fırsatı sunar.

5. Adf.ly
Adf.ly bağlantılarınızı daraltarak para kazanmak için en eski ve en güvenilir URL Kısaltma Hizmeti biridir. Adf.ly size 1000 görüntüleme başına 5 $ 'a kadar kazanma fırsatı sunuyor. Ancak, kazançlar, Adf.ly tarafından kısaltılmış bağlantıyı tıklayan kullanıcıların demografisine dayanır.
Her kısaltılmış URL'nizin performansını izlemek için çok kapsamlı bir raporlama sistemi sunar. Minimum ödeme düşük tutuluyor ve 5 dolar. Her ayın 10'unu öder. Kazançlarınızı PayPal, Payza veya AlertPay üzerinden alabilirsiniz. Adf.ly ayrıca bir ömür boyu her başvuru için düz bir% 20 komisyon kazanabilirsiniz bir sevk programı çalışır.

6. LinkEarn
Link-kazanç nispeten yeni bir URL Shortener Servisi, ancak sektördeki en iyi URL Kısaltma Hizmetleri ile eşleşen son derece rekabetçi bir. Link-earn, kısaltılmış bağlantıyı tıklayan kullanıcının (Link-kazanarak) demografisine dayanarak 1000 görüntüleme başına 7 $ 'a kadar para kazanma fırsatı sunar.
Kısa bağlantılar oluşturmak için tamamen ücretsiz bir araç olarak geliyor. Link-Kazanç ile para kazanmak oldukça kolaydır. Para kazanmak için her ziyaretiniz için bir hesap oluşturmanız, bir bağlantı oluşturmanız ve göndermeniz yeterlidir.
Ayrıca, yeni bir kullanıcıyı yönlendirmek için% 20 tavsiye bonusu kazanabileceğiniz bir sevk programı da çalıştırır. PayPal ile ödeme yapmadan önce minimum 5,00 ABD doları tutarında düşük bir ödeme sunar. Link-gain, ayrıntılı istatistikleri ve raporlama sistemi ile kitlenizi tanıma fırsatı sunar. Ayrıca, sahip olabileceğiniz tüm sorularınızda size yardımcı olacak özel bir destek ekibi sunar.

7. Al.ly
Al.ly herhangi bir tek $ yatırım yapmadan kısa bağlantılar üzerinde para kazanmak için başka bir çok popüler URL Kısaltma Hizmeti. Al.ly, farklı bölgelere bağlı olarak 1000 görünümde 1 ila 10 $ arasında ödeme yapar. Minimum para çekme sadece 1 $ ve PayPal, Payoneer veya Payza üzerinden ödeme yapar. Dolayısıyla, Al.ly URL Kısaltma Hizmeti'ni kullanarak ödeme almaya uygun olmak için yalnızca 1,00 ABD doları kazanmanız gerekir.
Kısa bağlantıların yanı sıra Al.ly ayrıca bir ömür boyu sevk için% 20 komisyon alabileceğiniz bir başvuru programı da yürütmektedir. Tavsiye programı, kısa bağlantılarınızla daha da fazla para kazanmanın en iyi yollarından biridir. Al.ly, ücretsiz seçeneklerin yanı sıra gelişmiş özelliklere sahip premium seçenekler de dahil olmak üzere üç farklı hesap aboneliği sunar.

8. Linkbucks
Linkbucks, URL'leri kısaltmak ve para kazanmak için en iyi ve en popüler sitelerden biridir. Yüksek Google Page Rank yanı sıra çok yüksek Alexa sıralamalarına sahiptir. Linkbucks 1000 görüntüleme başına 0,5 ila 7 dolar ödüyor ve ülkeye göre değişiyor.
Minimum ödeme 10 ABD doları ve ödeme yöntemi PayPal'dır. Aynı zamanda, bir ömür boyu% 20 komisyon kazanabileceğiniz referans kazançlar sağlar. Linkbucks, reklam programlarını da yürütmektedir.

9. Fas.li
Fas.li nispeten yeni URL Kısaltma Servisi olmasına rağmen, adını almıştır ve en güvenilir URL Kısaltma Şirketi olarak kabul edilir. Tek bir $ bile harcamadan çevrimiçi para kazanmak için harika bir fırsat sunuyor. Fas.li üzerinden 1000 görüntüleme başına 15 dolara kadar kazanmayı bekleyebilirsiniz.
Fas.li'de ücretsiz bir hesap açarak başlayabilir, önemli URL'lerinizi daraltabilir ve blog'larınız, forumlarınız, sosyal medyada, hayranlarınız ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Minimum ödeme 5 ABD dolarıdır ve ödeme PayPal veya Her ayın 1 veya 15'inde Payza.
Fas.li ayrıca bir ömür boyu başvuruda bulunarak% 20'lik düz bir komisyon kazanabileceğiniz bir başvuru programı yürütür. Ayrıca, Fas.li herhangi bir yerde yasaklanmaz, böylece diğer URL Kısaltma Hizmetlerinin yasaklandığı yerlerden kazanabilirsiniz.

10. Short.am
Short.am bağlantıları kısaltarak para kazanmak için büyük bir fırsat sunuyor. Hızla büyüyen bir URL Kısaltma Hizmeti. Sadece kaydolup bağlantıları daraltmaya başlamanız gerekiyor. Kısaltılmış bağlantıları web sayfanızda, web sayfanızda, Twitter'da, Facebook'ta ve daha fazlasında paylaşabilirsiniz. Short.am detaylı istatistikler ve kullanımı kolay bir API sunar.
WordPress sitenizden para kazanabilmeniz için eklentiler ve eklentiler bile sağlar. Ödemelerinizden önce minimum ödeme 5 $ 'dır. Kullanıcıları PayPal veya Payoneer üzerinden öder. Eşsiz gelir sunan en iyi piyasa ödeme oranlarına sahiptir. Short.am ayrıca yaşam için% 20 ekstra komisyon kazanabileceğiniz bir sevk programı yürütüyor.

11. Bc.vc
Bc.vc başka bir harika URL Kısaltıcı Sitesi. Kısaltılmış URL'nizde 1000 ziyaret başına 4 ila 10 ABD doları kazanmanıza olanak tanır. Minimum para çekme 10 $ ve ödeme yöntemi PayPal veya Payoneer kullanıldı.
Ödemeler, her 10 günde bir, 10.00 ABD dolarından daha yüksek kazançlar için otomatik olarak yapılır. Aynı zamanda sevk kazanma oranının% 10 olduğu bir sevk sistemi de yürütmektedir.

12. Urlcash.net
Urlcash.net, URL'leri kısaltarak çevrimiçi para kazanmanızı gerçekten kolaylaştırıyor. Basit bir felsefeye dayanıyor - onu yap, yayınla ve kazan. Kayıt olmak ücretsizdir. Urlcash günlük ödeme imkanı sunmaktadır ve PayPal, WebMoney ve Havale ile ödeme yapılmaktadır.
Bloglarınız , forumlarınız, web siteleriniz ve sosyal medya web sitelerinizde bağlantılar yayınlayarak para kazanabilirsiniz . Urlcash'ta birçok özellik var.

13. Uskip.me
Uskip.me, en güvenilir ve güvenilir URL Kısaltma Hizmeti biridir. Bağlantıları kısaltma ve para kazanma fırsatı sunar. Uskip.me ile, yüksek ücretlere, zamanında ödemelere, canlı istatistiklere ve üst düzey desteklere bakabilirsiniz. En iyi bölüm, Uskip.me'nin dünya çapında bir varlığı olmasıdır.
Ödemeler haftalık ve zamanında gönderilir. PayPal, Payza, Payoneer ve WebMoney ile ödeme yapar. Kayıt olmak ücretsizdir ve neredeyse bir dakika sürer. Ayrıca, yönlendiren kullanıcılar için% 10 komisyon kazanabileceğiniz bir sevk sistemi de çalıştırır.

14. Spaste
Spaste, bağlantılarınızı, kodlarınızı, macunlarınızı macun servislerini kullanarak paylaşarak size online para kazanma fırsatı sunuyor. Her 1000 ziyaretçiye 6 dolara kadar kazanabileceğiniz bağlantılar kısaltabilir ve paylaşabilirsiniz.
Rakipler ve diğer macunlar arasında en yüksek oranlardan birini sunuyor. Minimum ödeme 5 $, ödeme ise PayPal ile yapılır. Ayrıca% 5 başvuru bonusu sunuyor.

15. Oke.io
Oke.io, URL'leri kısaltarak çevrimiçi para kazanma fırsatı sunar. Oke.io, URL'leri kolayca kısaltarak ve paylaşarak para kazanmanızı sağlayan, çok arkadaşça bir URL Kısaltma Hizmeti.
Oke.io, ABD, İngiltere ve Kanada'daki ziyaretçileriniz için 5 ABD Doları'ndan 10 ABD dolarına kadar ödeyebilirken, dünyanın geri kalanı için BGBM 2 TL'den az olamaz. E-postanızı kullanarak kayıt olabilirsiniz. Minimum ödeme 5 $, ödeme ise PayPal ile yapılır.
Bu URL Kısaltıcı gönderisini beğendiyseniz, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla paylaşın. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder